Konferencja bezpieczeństwa żywności

Zmiany w standardach bezpieczeństwa żywności: BRC, IFS, FSSC

Bezpieczeństwo żywności, to obecnie jedno z najważniejszych oczekiwań konsumentów.

Co to oznacza dla producenta żywności? Czy wdrożenie i certyfikacja systemu zarządzania spełni oczekiwania klienta czy ułatwi zarządzanie firmą?

FSSC, ISO22000, IFS a może BRC?...który system wybrać? czym się od siebie one różnią?...dlaczego właśnie ten system? Z czym wiążą się najnowsze zmiany w systemach?

Czy nie zadawaliście sobie Państwo takich pytań podejmując decyzję o wyborze systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności? A może gdzieś słyszeliście o jakimś systemie, ale nie wiecie, jakie są różnice i podobieństwa między poszczególnymi standardami?

Na te i na inne pytania pomożemy Państwu znaleźć odpowiedzi na naszej konferencji.

Koszt udziału w konferencji:

Klienci LR : 180 PLN – przy wpłacie do dnia 15 marca 2018

200 PLN – przy wpłacie po 15 marca

Pozostali goście:

250 PLN – przy wpłacie do dnia 15 marca

300 PLN – przy wpłacie po 15 marca

Wszyscy uczestnicy dostaną imienne zaświadczenie potwierdzające udział

w konferencji.

Termin rejestracji upływa 15 kwietnia

Liczba miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.

Cena zawiera lunch i przerwy kawowe w trakcie konferencji

Nie zawiera kosztów dojazdu i noclegu.