Paul Butcher powołany na stanowisko Dyrektora Zarządzającego funkcji Management Systems & Inspection Services w Lloyd’s Register

Wiodący na świecie dostawca usług oceny, firma Lloyd’s Register [LR], z przyjemnością ogłasza, że Paul Butcher został mianowany na Dyrektora Zarządzającego funkcją Management Systems & Inspection Services w LR. Pochodzący z Birmingham w Wielkiej Brytanii Paul ma za sobą ponad 30 lat doświadczenia w zarządzaniu profesjonalnymi usługami biznesowymi na rynku międzynarodowym. Po ukończeniu Uniwersytetu w Southampton Paul sprawował wiele odpowiedzialnych funkcji w dziedzinie zarządzania usługami oceny, IT oraz w sektorze usług telekomunikacyjnych w takich firmach, jak SAI Global, Marconi, Ericsson czy Damovo.

Jak powiedział Alastair Marsh, Prezes Zarządu Lloyd’s Register, „międzynarodowe doświadczenie Paula i jego kontakty w branży usług oceny nie mają sobie równych, dlatego z wielką radością witamy go w naszym zespole. Ma doskonałe doświadczenie we wspieraniu rozwoju wielu firm i instytucji, co w połączeniu ze znajomością rynku, na którym działa Lloyd’s Register, zapewni nam dalszy rozwój i ekspansję pod jego przywództwem”.

Mając pełną odpowiedzialność za wiodącą rolę i rozwój funkcji Management Systems and Inspection Services w Lloyd’s Register na arenie międzynarodowej, Paul będzie pełnił kluczową rolę w budowaniu doskonałej renomy naszych usług wśród naszych klientów. Komentując swoją nominację, Paul stwierdził, że „Lloyd’s Register posiada zasłużoną reputację wiodącego na rynku dostawcy usług związanych z oceną zgodności przedsiębiorstw i instytucji. Rozumiemy, że potrzeby naszych klientów ulegają zmianie, tak jak zmienia się rzeczywistość, w której świadczymy nasze usługi, dlatego zaufanie staje się kluczowym aspektem każdej współpracy. Oznacza to konieczność zaangażowania się w stosowanie nowych technologii i głęboko zakorzenione pragnienie osiągania lepszych wyników”. Dodał też: „Jestem niesamowicie podekscytowany faktem dołączenia do wspaniałego zespołu Lloyd’s Register, który przeniesie firmę w inny wymiar działalności w tym szczególnym czasie, jakim jest ewolucja naszej instytucji”.

W obliczu zmieniającej się rzeczywistości nazwa LRQA zostanie zmieniona, a od teraz nasza firma będzie prowadzić działalność pod nazwą Lloyd’s Register. Pod marką LR wszyscy członkowie grupy Lloyd’s Register działają jako jeden organizm, dostarczając tysiącom klientów z całego świata szeroki wachlarz usług skupionych w jednym miejscu.