Znaczenie i interpretacja IFS Food, wersja 6

Jednodniowe szkolenie

DO KOGO JEST TO SZKOLENIE

  • Kurs jest przeznaczony dla przedstawicieli organizacji zajmujących się produkcją żywności lub pakujących żywność, a jednocześnie pragnących spełnić oczekiwania sieci dystrybucyjnych i handlowych.

CZEGO SIĘ NAUCZYCIE

Po zakończeniu kursu uczestnicy powinni potrafić:

  • Rozumieć Protokół Auditu w tym kryteria „KO” zawarte w standardzie IFS Food oraz ich konsekwencje
  • Rozumieć wymagania auditowe określone w standardzie IFS Food
  • Nabyć umiejętności wspierające przygotowanie organizacji do auditu certyfikacyjnego, recertyfikacyjnego czy też rozszerzenia zakresu certyfikacji

POPRZEDNIE DOŚWIADCZENIE

  • Przed przystąpieniem do tego kursu oczekuje się od uczestników znajomości zasad HACCP.
Data rozpoczęcia Data zakończenia Miejsce Zarezerwuj kurs
Warszawa Zarezerwuj teraz
Warszawa Zarezerwuj teraz
Warszawa Zarezerwuj teraz
Warszawa Zarezerwuj teraz