Znaczenie i interpretacja BRC IoP, wersja 4

Jednodniowe szkolenie

DO KOGO JEST TO SZKOLENIE

  • Dla wszystkich osób zajmujących się produkcją/dystrybucją opakowań do żywności, pragnących wdrożyć i utrzymać system gwarantujący bezpieczeństwo wytwarzanych przez nich opakowań, mający spełniać wymagania higieniczne, jak również stale rosnące wymagania prawne.
  • Dla osób zaangażowanych w projektowanie, wdrażanie i zarządzanie systemem bezpieczeństwa opakowań, chcących poznać i zrozumieć podstawowe wymagania znowelizowanej wersji standardu BRC IoP 4.
  • Szkolenie jest zalecane jako punkt wyjścia dla osób, które chcą uczestniczyć w innych kursach szkoleniowych dotyczących opakowań min.: „Opakowania i ich wpływ na bezpieczeństwo żywności”.

CZEGO SIĘ NAUCZYCIE

System BRC IoP jest często wymagany przez klientów, czyli firmy spożywcze, które w ramach własnego systemu BRC Food muszą oceniać swoich dostawców, w tym dostawców opakowań.

Po zakończeniu kursu uczestnicy powinni potrafić:

  • Wyjaśnić cel i przeznaczenie standardu BRC IoP4
  • Wyjaśnić kluczowe pojęcia i terminy BRC IoP4
  • Opisać kluczowe wymagania BRC IoP4
  • Określić kategorie ryzyka dla swoich produktów (opakowań) w oparciu o wymagania BRC IoP4
  • Wyjaśnić ramy prawne istotne dla produkcji opakowań

POPRZEDNIE DOŚWIADCZENIE

  • Brak wymagań wstępnych
Data rozpoczęcia Data zakończenia Miejsce Zarezerwuj kurs
Warszawa Zarezerwuj teraz
Warszawa Zarezerwuj teraz
Warszawa Zarezerwuj teraz
Warszawa Zarezerwuj teraz