Certyfikowany pełnomocnik i specjalista HACCP

Dwudniowe szkolenie dla obecnych i przyszłych pełnomocników systemu bezpieczeństwa żywności

DO KOGO JEST TO SZKOLENIE

  • Dla osób odpowiedzialnych za wdrożenie i utrzymanie systemu
  • Dla osób związanych z produkcją, przechowywaniem i sprzedażą produktów żywnościowych
  • Dla osób które chcą w praktyczny sposób doskonalić swoje umiejętności w zakresie prowadzenie systemu bezpieczeństwa żywności
  • Dla osób, które będą przeprowadzać audity wewnętrzne

CZEGO SIĘ NAUCZYCIE

  • Jak prowadzić system zgodny wymaganiami systemów bezpieceństwa żywności (HACCP, ale też systemami GFSI: BRC, IFS, FSSC, ISO 22000)
  • Jakie są zasady systemu HACCP zgodnie kryteria auditu HACCP
  • Rozpoznawać kryteria dla oceny systemów operacyjnych HACCP
  • Opracowywać system bezpieczeństwa i higieny żywności dla branży spożywczej
  • Przygotowywać, planować i przeprowadzać audity wewnętrzne oraz programy audytów wewnętrznych
  • Przygotowywać sprawozdanie z auditu HACCP
  • Jak doskonalić swój system
  • Jakie są korzyści wynikające z certyfikacji systemu

POPRZEDNIE DOŚWIADCZENIE

  • Doświadczenie zawodowe lub praktyka w branży spożywczej będzie pomocna

SZKOLENIA POWIĄZANE

  • Audytor wewnętrzny GMP+ i HACCP
  • Audytor wewnętrzny bezpieczeństwa żywności
  • FSSC 22000 4.1 - zmiany, interpretacja, wymagania, dobre praktyki
  • BRC 8 Food i IFS Food 6.1 - zmiany w wymaganiach, interpretacja i najlepsze praktyki

Zakres czasowy 2 dni (9:00-16:30)
Cena: 990 PLN + VAT
W cenie szkolenia Materiały szkoleniowe, przerwy kawowe, lunch
Rodzaj certyfikatu

Imienny certyfikat audytora i pełnomocnika HACCP

Data rozpoczęcia Data zakończenia Miejsce Zarezerwuj kurs
Łódź Zarezerwuj teraz