Interpretacja standardu BRC Food 2015 v. 7

W trakcie szkolenia zostaną przedstawione zmiany wprowadzone w nowej, siódmej wersji standardu BRC dla producentów żywności. Uczestnicy zostaną zapoznani z wymaganiami dotyczącymi przygotowania dokumentacji systemowej pod wymogi standardu BRC 2015. Oraz wymaganiami stawianymi przedsiębiorstwom dostarczającym swoje produkty do sieci hiper- i supermarketów.

DO KOGO JEST TO SZKOLENIE

  • Dla osób, które chcą znać wymagania standardu BRC wersji 7 z 2015 roku,
  • Dla osób przygotowujących dokumentację zakładową na zgodność z wymaganiami standardu BRC,
  • Dla firm, które przygotowują się do auditu certyfikującego lub recertyfikującego wg BRC 7,
  • Dla osób odpowiedzialnych za bezpieczeństwo produktów żywnościowych,
  • Dla wszystkich zainteresowanych.

POPRZEDNIE DOŚWIADCZENIE

  • Zalecana wcześniejsza znajomość wymagań HACCP oraz BRC wersji 6. 
Data rozpoczęcia Data zakończenia Miejsce Zarezerwuj kurs
Warszawa Zarezerwuj teraz
Warszawa Zarezerwuj teraz
Warszawa Zarezerwuj teraz
Warszawa Zarezerwuj teraz
Poznań Zarezerwuj teraz
Warszawa Zarezerwuj teraz