Auditor Wewnętrzny HACCP

Dwudniowe szkolenie

DO KOGO JEST TO SZKOLENIE

  • Dla osób związanych z produkcją, przechowywaniem i sprzedażą produktów żywnościowych
  • Dla osób odpowiedzialnych za wdrożenie i utrzymanie systemu
  • Dla osób, które będą przeprowadzać audity wewnętrzne

CZEGO SIĘ NAUCZYCIE

  • Jakie są zasady systemu HACCP zgodnie z normą Codex Alimentarius i kryteria auditu HACCP
  • Rozpoznawać kryteria dla oceny systemów operacyjnych HACCP
  • Opracowywać system bezpieczeństwa i higieny żywności
  • Przygotowywać, planować i przeprowadzać audity wewnętrzne
  • Przygotowywać sprawozdanie z auditu HACCP
  • Jakie są korzyści wynikające z certyfikacji systemu

POPRZEDNIE DOŚWIADCZENIE

  • Znajomość normy Codex Alimentarius
  • Doświadczenie zawodowe lub praktyka w branży spożywczej będzie pomocna
Data rozpoczęcia Data zakończenia Miejsce Zarezerwuj kurs
Gdynia Zarezerwuj teraz