Potrzebujesz tego kursu, jeśli...
Posiadasz wdrożony któryś z systemów zapewnienia bezpieczeństwa żywności: IFS, BRC, ISO 22000, FSSC
Przygotowujesz się do migracji na nową wersję BRC 8, IFS 6.1 lub FSSC 22000 4.1
Chcesz ponieść bezpieczeństwo procesu produkcji żywności w swojej firmie
 
Nauczysz się…
 
Jakie są wymagania w zakresie Food Defence i Food Fraud (Zafałszowania, oszustwa i autentyczności żywności)
Zastosowanie metod HACCP, TACCP, VACCP do redukcji ryzyka, zagrożeń i podatności
Poznasz najlepsze praktyki z zakresu zabezpieczenia się przed zafałszowaniami i oszustwami
Poznasz przykłady z innych organizacji i wpływ oszustw na reputację marki
Jak wymagania BRC, IFS lub FSSC wpływają Twoja organizację i ocenę ryzyka
 
Dla kogo?
 
Pełnomocnicy Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
Audytorzy Wewnętrzni
Liderzy Procesów i Kierownicy w sektorze spożywczym
Osoby zaangażowane w proces zapewnienia bezpieczeństwa produkcji żywności
 
Szkolenia powiązane 
 
·        ISO 22000:2018  - Wymagania nowej normy i powiązanie z FSSC 22000
·        Audytor wewnętrzny ISO 22000:2018 
·        Certyfikowany pełnomocnik i specjalista HACCP
·        Nowe Wymagania ISO 22000:2018 i FSSC 22200 4.1
·        Audytor wewnętrzny wg ISO 22000:2018 i FSSC 22000 4.1
·        Audytor Wewnętrzny BRC Packaging and Packaging Materials 5

Zakres czasowy 1 dzién (9:00-16:30)
Cena 550 PLN + VAT
W cenie szkolenia Materiały szkoleniowe, przerwy kawowe, lunch
Rodzaj certyfikatu

Imienny certyfikat uczestnictwa w szkoleniu

Data rozpoczęcia Data zakończenia Miejsce Zarezerwuj kurs
Warszawa / Łódź Zarezerwuj teraz
Kraków Zarezerwuj teraz